bglogo_bst

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Habets (1955). Van 1991 tot 2018 was ik geestelijk verzorger in Kerkrade. Daarnaast ben ik sinds 2010 lid van het centrum voor levensvragen in Heerlen. Mijn praktijk voor geestelijke begeleiding is hier onderdeel van. Gedeelde zorg is opgericht en gevestigd in Nuth op 1 maart 2002. Ik bied professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die een levenscrisis doormaken. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen die richting zoeken als het om

hun verlangen naar inzichten en antwoorden op bestaans- en levensvragen                                                    gaat. Ook bied ik hulp bij ziekte, lijden en palliatieve zorg en ondersteuning                                                      bij rouw- en verliesverwerking.
In mijn praktijk (2005) bied ik geen behandeling. Ik stel mij op als een                                                                geduldige, begrijpende gesprekspartner. Samen gaan we op zoek naar meer                                                  inzicht in het innerlijk leven. Ik werk vanuit een vast vertrouwen dat mensen                                                  zelf het beste weten wat ze nodig hebben, als ze de juiste vragen gesteld                                                          krijgen.

                                               Wat is geestelijke begeleiding?
Geestelijke begeleiding is een eeuwenoude christelijke methode, waarin je                                                      antwoorden zoekt op je geestelijke verlangens en vragen en daarover met                                                      iemand een vertrouwelijk gesprek voert. Een gesprek met een geestelijk                                                          perspectief.

 

                                             Missie Gedeelde Zorg

Gedeelde Zorg wil een gids zijn voor mensen die een antwoord zoeken op                                                      existentiële levensvragen. Daarbij gaat het enerzijds om bewustwording van de                                             eigen identiteit, spiritualiteit, spontaniteit en creativiteit. Uitgaande van de                                                       autonomie van jong en oud.