bglogo_bst

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Habets (1955). Van 1991 tot 2018 was ik geestelijk verzorger in Kerkrade. Daarnaast ben ik sinds 2010 lid van het centrum voor levensvragen in Heerlen. Mijn praktijk voor geestelijke begeleiding is hier onderdeel van. Gedeelde zorg is opgericht en gevestigd in Nuth op 1 maart 2002. Ik bied professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die een levenscrisis doormaken. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen die richting zoeken als het om hun verlangen naar inzichten en antwoorden op bestaans- en levensvragen gaat. Ook bied ik hulp bij ziekte, lijden en palliatieve zorg en ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking.
In mijn praktijk (2005) bied ik geen behandeling. Ik stel mij op als een geduldige, begrijpende gesprekspartner. Samen gaan we op zoek naar inzicht in het innerlijk leven. Ik werk vanuit een vast vertrouwen dat mensen  zelf het beste weten wat ze nodig hebben, als ze de juiste vragen gesteld krijgen.

Wat is geestelijke begeleiding?
Geestelijke begeleiding is een eeuwenoude christelijke methode, waarin je antwoorden zoekt op je geestelijke verlangens en vragen en daarover met iemand een vertrouwelijk gesprek voert.
Een gesprek met een geestelijk perspectief.

   Missie Gedeelde Zorg

Gedeelde Zorg wil een gids zijn voor mensen die een antwoord zoeken op existentiële levensvragen.                                  
Daarbij gaat het enerzijds om bewustwording van de eigen identiteit, spiritualiteit, spontaniteit en creativiteit.

Uitgaande van de autonomie van jong en oud.