bglogo_bst

Mijn naam is Hans Habets. Ik ben geestelijk begeleider. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen die worstelen met bestaans- en levensvragen, een gebrek aan eigenwaarde of een spirituele crisis. Ook bied ik palliatieve zorg, ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking en bedrijfsopvang na ingrijpende gebeurtenissen.

In mijn praktijk bied ik geen behandeling. Ik stel mij op als een geduldige, begrijpende gesprekspartner. Samen gaan we op zoek naar meer inzicht in het innerlijk leven. Ik werk vanuit een vast vertrouwen dat mensen zelf het beste weten wat ze nodig hebben, als ze de juiste vragen gesteld krijgen.

Gedeelde zorg Missie

hans habetsGedeelde Zorg wil een gids zijn voor mensen die een antwoord zoeken op existentiële levensvragen. Daarbij gaat het enerzijds om bewustwording van de eigen identiteit, spiritualiteit, spontaniteit en creativiteit.

Gedeelde zorg is opgericht en gevestigd in Nuth op 1 maart 2002. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die een levenscrisis doormaken.