bglogo_bst

Mijn naam is Hans Habets. Ik ben geestelijk begeleider. Vanuit een zeer ruim levensbeschouwelijk kader begeleid ik mensen met bestaansvragen.hans habets

In mijn praktijk bied ik geen behandeling. Ik stel mij op als een geduldige, begrijpende gesprekspartner die samen met de ander op zoek gaat naar meer inzicht in het innerlijk leven. Ik werk vanuit een vast vertrouwen dat mensen zelf het beste weten wat ze nodig hebben, als hun de juiste vragen worden gesteld. In mijn begeleiding put ik uit verschillende bronnen van wijsheid en pas ik uiteenlopende methodieken en technieken toe. Van meditatieve oefeningen uit spirituele tradities tot oefeningen in verbindend communiceren uit de moderne psychologie en begeleiding door middel van opstellingen.
Elk traject is in overleg en op maat.

Door de jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het bijstaan van mensen met problematiek die raakt aan de psychologie en geriatrie: zingevingsvragen, levensvragen, spirituele crisis, gebrek aan eigenwaarde, (bipolaire) persoonlijkheidsstoornissen.

Naast mijn eigen praktijk in Nuth ben ik werkzaam als geestelijk verzorger in de zorg.